Nimityksiä

TIEDOTE elokuu 2016

DI Markus Tenovuo on nimitetty myyntijohtajaksi 8.8.2016 alkaen. Hänen vastuulleen kuuluu erityisesti vientimyynnin kehittäminen. Markuksella on pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin kansainvälisistä johtotehtävistä lääkinnällisten laitteiden parista. Piilosetille hän siirtyi Palodex Group Oy:stä.

Toimitusjohtaja Seppo Isomäki on jäänyt eläkkeelle 1.8.2016.

FT, Kemia-ryhmän johtaja Riikka Järvinen hoitaa toistaiseksi myös toimitusjohtajan tehtäviä. Kemia-ryhmän johtaminen sekä laatu- ja viranomaisasiat pysyvät hänen vastuullaan.

Optiikka-ryhmän toiminnasta vastaa edelleen optometristi Jan-Eric Breitholtz. Hänen vastuullaan on mm. uusien tuotteiden ja tuotekonseptien kehittäminen sekä linssihiomon johtaminen.

 

Yhteystiedot:
Markus Tenovuo: markus.tenovuo(at)piiloset.fi, puh. 044 739 1560
Riikka Järvinen: riikka.jarvinen(at)piiloset.fi , puh. 050 558 5375
Jan-Eric Breitholtz: jan.breitholtz(at)piiloset.fi, puh. 050 549 9358

 

Piiloset (Finnsusp Oy) on vuonna 1978 perustettu yksityinen kotimainen täyden palvelun optiikkatalo. Piiloset on ainutlaatuisten piilolinssien hoitonesteiden, yksilöllisten FreeForm-silmälasilinssien ja silmien hyvinvointituotteiden valmistaja sekä piilolinssien, kehysten, aurinkolasien ja optisen alan laitteiden maahantuoja. Omien tuotteiden valmistuksen lisäksi Piiloset tarjoaa sopimusvalmistusta sekä laboratoriopalveluja. Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan omilla tehtailla Liedossa. Tuotteita viedään noin 30 maahan Eurooppaan, Lähi-Itään, Etelä-Amerikkaan ja Pohjois-Afrikkaan. Hoitonestetuotannosta viennin osuus on noin 95 %. Perheyritys Piiloset työllistää noin 40 optisen alan ammattilaista.