Piilosetille uusi markkinointivastaava

Piiloset Olli

Piilosetin myynti- ja markkinointitiimi vahvistuu uudella jäsenellä, sillä Olli Mäki on nimitetty lokakuussa 2021 Piilosetin uuteen markkinointivastaavan tehtävään.

Olli on innoissaan uudesta työstään kansainvälisessä vientiyrityksessä:

”Vaikka Piiloset on paikallinen perheyritys, niin itseasiassa Piilosetin tuotteita viedään yli 30 maahan. Piiloset on myös Suomen ainoa silmälasilinssien valmistaja. Piilosetin kaltaiset yritykset ovat todella tärkeitä niin elinkeinoelämälle kuin koko Suomen hyvinvoinnille.”

Koulutukseltaan Olli on kauppatieteiden maisteri ja hänellä on useiden vuosien työkokemus markkinointi- ja myyntityöstä, sekä luovista videotuotannoista.  Ollilla on myös kokemusta tapahtumatuottamisesta sekä yhdistysten hallitustyöskentelystä. Markkinointityössä Olli arvostaa tuloksellisuuden ohella luovia ideoita ja haluaakin ennakkoluulottomasti kehittää Piilosetin viestintää.

Piiloset on hiljattain lanseerannut kaksi uutta kuluttajabrändiä: silmälasibrändi OLOlinssit® ja Puro Silmille® -kuivasilmätuoteperheen. Nämä brändit tulevatkin olemaan uuden markkinointivastaavan työnkuvan keskiössä. Kotimaisuus, laatu ja vastuullisuus ovat tärkeitä Piilosetille, ja näiden arvojen puolesta lietolainen Piiloset puhutteli nuorta kauppatieteilijää:

”Piilosetissa yhdistyvät monta itselleni tärkeää arvoa: laatu, kotimaisuus ja ekologisuus. On hienoa päästä kehittämään Piilosetin brändejä ja vastaamaan yrityksen kunnianhimoisiin kasvutavoitteisiin yhdessä Piilosetin osaavan tiimin kanssa.”

Vapaa-ajallaan Olli urheilee monipuolisesti lenkkeilyn, pyöräilyn ja salitreenin parissa. Talvisin Olli harrastaa mm. vapaalaskua.

”Olen aina kunnioittanut luontoa ja pitänyt luonnossa liikkumisesta, siksi Piilosetiin perehtyessäni arvostinkin erityisesti Piilosetin vastuullisuutta ja esimerkiksi aurinkoenergian käyttämistä tuotannossa.”

Lisätiedot:

Olli Mäki, markkinointivastaava, puh. 041 7314 280, olli.maki@piiloset.fi

 

 

TIEDOTE heinäkuu 2021

Piiloset aloitti silmälasikehysten ja aurinkolasien maahantuonnin ja jälleenmyynnin optiselle alalla jo vuonna 1982 ja vuosien varrella olemme edustaneetkin useita maailmanlaajuisia huippumerkkejä. Uuden strategiamme mukaisesti olemme päättäneet kuitenkin keskittyä jatkossa ydinliiketoimintaamme – lääkinnällisten laitteiden kehittämiseen ja valmistamiseen. Olemme löytäneet kehysliiketoiminnallemme hyvän jatkajan. Elokuun alusta Jisco, Sky Vintage , Sky Light ja H.I.S Polarized Sun Cover -mallistot löytyvät Dioptria Oy:n valikoimista.

Kehysliiketoiminnan siirtymisen johdosta Dioptria Oy:lle, haluamme lämpimästi kiittää timanttista kehysedustajaa Kari Vepsäläistä monista vuosista Piilosetin tiimissä ja kaikkia kehysasiakkaitamme hyvästä yhteistyöstä!

Me Piilosetilla keskitymme jatkossa kotimaiseen tuotantoon ja lääkinnällisten laitteiden kehittämiseen ja myyntiin. Olemme historiamme aikana kehittäneet mm. piilolinssinesteitä, silmälasilinssejä sekä säilöntäaineettomia kuivasilmätuotteita. Tätä työtä jatkamme myös tulevaisuudessa. Yrityksemme kehittämiä ja valmistamia tuotteita myydään yli 40:ssä maassa ympäri maailman. Vuonna 2020 investoimme vahvasti kuivasilmätuotteiden valmistukseen ja tänä vuonna on vuorossa ollut kotimaisen silmälasilinssituotannon ja -markkinoinnin uudistaminen. OLOlinssien lanseeraus kuluttajille jatkuu vahvana ja käynnissä on mittavat pinnoituskoneinvestoinnit. Kerromme lisää uutuuksista Teille lähiaikoina!

Lisätiedot ja yhteydenotot:

      

Tomi Korhonen
Kehitys- ja myyntijohtaja Optiikka, Finnsusp Oy (Piiloset)
Puh. 044 705 3003 I tomi.korhonen (at) piiloset.fi

Berith Starck-Anttila
Toimitusjohtaja, omistaja, Dioptria Oy
Puh. 014 334 0600 (tilaukset), 050 400 9968 I berith.starck-anttila (at) dioptria.fi

Näköhyvinvoinnin moniottelija  ja Medical Device -asiantuntija

Parasta silmille jo 40 vuotta

Piiloset (Finnsusp Oy) on vuonna 1978 perustettu yksityinen kotimainen täyden palvelun optiikkatalo ja lääkinnällisiä tuotteita valmistava perheyritys. Omien tuotteiden valmistuksen lisäksi tarjoamme sopimusvalmistusta sekä laboratoriopalveluja muille yrityksille.

Kehitämme ja valmistamme innovatiivisia piilolinssien hoitotuotteita, kuivien silmien hoitotuotteita sekä yksilöllisiä silmälasilinssejä. Tutkimus, tuotekehitys ja valmistus ovat omissa käsissämme ja ne tapahtuvat omissa tehtaissamme Suomessa.

Silmälasilinssihiomomme on ainoa laatuaan Suomessa ja valmistamme yksilöllisiä Piiloset -silmälasilinssejä alan viimeisintä valmistusteknologiaa hyödyntäen. Kansainvälisen yhteistyön ansiosta linssivalikoimamme on monipuolinen ja tarjoaa uniikkeja ratkaisuja myös moniin erityistarpeisiin, kuten siniseltä valolta suojautumiseen BlueStop®-linssimateriaalilla ja aikuisnäköisille golfaajille kehitetyllä ProGolf®-linssillä.

Tuotteitamme viedään Piiloset-tuotteina tai asiakkaiden brändillä private label -tuotteina yli 30 maahan Eurooppaan, Lähi-itään, Etelä-Amerikkaan ja Pohjois-Afrikkaan.

Korkea laatu takaa turvalliset ja tehokkaat tuotteet sekä palvelut

Sertifioitu laatujärjestelmämme täyttää ISO 13485 -standardin sekä MDSAP (Medical Device Single Audit Program) ohjelman vaatimukset sekä Kanadan terveysviranomaisten erityisvaatimukset ja Brasilian ANVISAN GMPn vaatimukset. Laboratoriopalveluissamme noudatamme lisäksi ISO 17025 sekä yleisiä GLPn mukaisia toimintatapoja.

Tuotekehityksen lähtökohtina ovat aina innovatiivisuus, tuoteturvallisuus, silmäystävällisyys ja silmänhoitotuotteissa ehdottomana säilöntäaineettomuus. Piilolinssinesteissämme käytetään mm. silmäystävällistä biologista puhdistusainetta ja niin piilolinssinesteiden kuin kuivasilmätuotteidenkin formulaatiot ovat ainutlaatuisia.

Kotimaisuus ja kumppanuus on meille tärkeää

Haluamme luoda hyvinvointia asiakkaillemme sekä kuluttajille. Meille kotimaisuus on erittäin tärkeää ja haluamme edistää työtä ja yrittäjyyttä Suomessa. Kumppaneillemme tarjoamme ainutlaatuiset, korkealaatuiset näköhyvinvointituotteet Piiloset-brändillä tai private label -tuotteina, oikea-aikaiset toimitukset ympäri maailman sekä asiakaslähtöistä henkilökohtaista palvelua Liedosta. Osaava henkilökuntamme on perheyrityksemme sydän.

Asiakaspalvelu: puh 02 489 110, info (at) piiloset.fi

Finnsuspin sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) piiloset.fi

 

Markus Tenovuo

Myyntijohtaja
Puh. 044 7391560
markus.tenovuo (at) piiloset.fi

Riikka Järvinen

Toimitusjohtaja
Kemia-yksikkö, johtaja
Puh.  050 5585375
riikka.jarvinen (at) piiloset.fi

Jaana Aro

Avainasiakaspäällikkö
Puh. 050 5974497
jaana.aro (at) piiloset.fi

Hanna Vehmas

Avainasiakaspäällikkö
Puh. 044 730 7211
hanna.vehmas (at) piiloset.fi

Tomi Korhonen

Kehitys- ja myyntijohtaja,
Optiikka-yksikkö
Puh. 044 705 3003
tomi.korhonen (at) piiloset.fi

Olli Mäki

Markkinointivastaava
olli.maki(at)piiloset.fi
Vanhempainvapaalla

Anna Kotamäki

HR- ja talouspäällikkö
p. 0417324999
anna.kotamaki@piiloset.fi

 

 

Tarjoamme monipuolisia laboratoriopalveluita erityisesti lääkinnällisten laitteiden (Medical Device), lemmikkieläinten hoitovalmisteiden, kosmetiikkatuotteiden ja tuotekehityksen tarkoituksiin. Laboratoriopalveluumme kuuluvat monipuoliset mikrobiologiset tutkimuspalvelut sekä hygienianäytteiden näytteenottopalvelu (Turun seudulla), erilaiset kemialliset ja fysikaaliset mittausmenetelmät sekä korkeatasoiset asiantuntijapalvelut. Toimimme sekä OEM- että OBL-valmistajana.

Laatujärjestelmämme noudattaa alan tiukimpia vaatimuksia. Toimintamme on sertifioitu kansainvälisen ISO 13485 –standardin sekä MDSAP (Medical Device Single Audit Program) ohjelman mukaisesti. Täytämme Kanadan terveysviranomaisten sekä Brasilian ANVISAn asettamat erityisvaatimukset, josta todisteena on MDSAP sertifioinnin lisäksi Brasilian GMP-sertifiointi. Noudatamme laboratorioalan ISO 17025 –standardia sekä yleisesti GLP-tapoja.

Validoitujen mikrobiologisten testausten menetelmävalikoimaan kuuluvat mm.

  • Mikrobiologiset challenge, desinfiointiteho-, säilyvyys- ja stabiliteettitestit ml. säilyvyys avattuna –simuloinnit, antimikrobisten aineiden rasitustestit ja kiihdytetyt testaukset eri olosuhteissa (mm. ISO 11930, Ph. Eur., ISO 14729, ISO 14730, ISO 13212)
  • Steriilisyystestit sekä bioburden-analyysit suodattamalla tai suoraviljelyllä (Ph. Eur. 2.6.1)
  • Ei-steriilien tuotteiden mikrobiologiset määritykset (TAMC, TYMC, Ph. Eur. 2.6.12)
  • Mikrobien tunnistus mm. selektiivisillä viljelyillä (Ph.Eur. 2.6.13)
  • Elatusaineiden valmistus ja testaus (ml. Growth promotion -testaukset)
  • Olosuhdevalvontanäytteiden analysointi (ilmalaskeuma- ja kontaktimaljanäytteet)

Voimme käsitellä niin vesiliuoksista, voiteista, salvoista kuin tekstiileistä otettuja näytteitä. Validoimme asiakkaan toiveiden mukaiset näytematriisit. Mikrobivalikoima kattaa yleisimmät Ph. Eur. ja ISO-standardien mukaiset ATCC-kannat. Teemme tutkimuksia myös asiakkaiden toimittamilla mikrobikannoilla esimerkiksi kliinisillä isolaateilla.

Olosuhdevalvontapalvelulle tarjoamme maljojen toimitukset ja näytteiden noudot Turun talousalueella sekä inkubointi- ja analysointipalvelut asiakkaan toimittamille näytteille.

Kemialliset ja fysikaaliset analyysit osana kehitysoprojekteja ja tuotteiden vaatimuksenmukaisuuden varmistamista

Säilyvyys- ja stabiilisuustutkimuksiin on käytettävissä useita säilytyslämpötiloja sekä syklitystä eri lämpötiloissa ja jäätymis-sulamissprosessien vaikutusten tutkimus. Säilyvyystutkimuksiin kuuluvat myös UV-valokäsittelyt (luonnon aurinko, UV-A ja UV-B alueittain).

Laboratoriostamme löytyvät monipuoliset kvalifioidut mittauslaitteistot mm. pH, johtokyky, osmolaalisuus, viskositeetti, Victor II kuoppalevylukija erilaisilla detektointimahdollisuuksilla, UV/VIS spektrofotometri absorbanssi- ja transmittanssimittauksiin sekä pitoisuusmäärityksiin (esim. hyaluronihappopitoisuus) ja titrauksia mm. peroksidipitoisuus.

Tarjoamme myös ISO 11981 mukaisia MD-/kosmetiikkatuotteiden ja piilolinssien materiaaliyhteensopivuustutkimuksia.

Olosuhdevalvontapalvelulle tarjoamme maljojen toimitukset ja näytteiden noudot Turun talousalueella sekä inkubointi- ja analysointipalvelut asiakkaan toimittamille näytteille.

Tutustu myös sopimusvalmistuspalveluihimme.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Markus Tenovuo

Myyntijohtaja
Puh. 044 7391560
markus.tenovuo (at) piiloset.fi

Riikka Järvinen

Toimitusjohtaja
Kemia-yksikkö, johtaja
Puh.  050 5585375
riikka.jarvinen (at) piiloset.fi

Tarjoamme sopimusvalmistusta erityisesti lääkinnällisten laitteiden (Medical Device luokka I, IIa ja IIb), lemmikkieläinten hoitovalmisteiden, kosmetiikkatuotteiden ja tuotekehityksen tarkoituksiin. Toimimme sekä OEM- että OBL-valmistajana. Olemme joustavia ja tehokkaita tarkoituksenamme täyttää asiakkaan toiveet ja vaatimukset.

Laatujärjestelmämme noudattaa alan tiukimpia vaatimuksia. Toimintamme on sertifioitu kansainvälisen ISO 13485 –standardin sekä MDSAP (Medical Device Single Audit Program) ohjelman mukaisesti. Täytämme Kanadan terveysviranomaisten sekä Brasilian ANVISAn asettamat erityisvaatimukset, josta todisteena on MDSAP sertifioinnin lisäksi Brasilian GMP-sertifiointi. Noudatamme laboratorioalan ISO 17025 –standardia sekä yleisesti GLP-tapoja.

Korkeatasoiset puhdastilat aseptiseen tuotantoon

Valmistamme ISO 5 -luokan puhdastilassa aseptisella täytöllä Sterile A -tuotteita kolmella automaattipullotuslinjastolla (10 – 360 ml). ISO 8 -tilassa voimme valmistaa erilaisia kosmeettisia nestemäisiä valmisteita, puhdistusaineita sekä mittauskemikaaliliuoksia (50 – 600 ml). Esimerkiksi tuotekehityksen tarpeisiin voimme valmistaa liuoksia muutamasta millilitrasta tuotannollisiin yli 5000 litran eräkokoihin.

Tarjoamme myös sterilointipalvelua validoidulla höyrysterilointi- eli autoklaavimenetelmällä nesteille ja kiinteille esineille, esimerkiksi pienvälineille ja kasvatusmediumeille (Media Fill).

Kokonaisvaltaiset suunnittelu- ja laadunhallintapalvelut

Tarjoamme kokonaisvaltaisia Medical Device- ja hyvinvointituotteiden tuotekehitys- ja suunnittelupalveluja erityisesti liuosvalmisteille.

Voimme tarjota idean lopputuotteeksi tai erillisiä osia tuotteen kehitykseen tai valmistukseen liittyen ISO-standardeja sekä MEDDEV-ohjeita noudattaen. Näitä voivat olla mm. suunnittelu, testaaminen, säilyvyystutkimukset, aseptinen valmistus ISO 13408 mukaisesti tai GMPn mukaisesti, teknisen tiedoston laatiminen, riskianalyysit, kliiniset evaluaatiot (CER), myyntipakkaustekstien laadinnat, tuotannon aikaiset QA/QC-määritykset ja myyntiin vapautukset. Voimme toimia vastuullisena valmistajana Ilmoitetun laitoksen sertifiointeineen.

Tutustu myös monipuolisiin laboratoriopalveluihimme.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Markus Tenovuo

Myyntijohtaja
Puh. 044 7391560
markus.tenovuo (at) piiloset.fi

Riikka Järvinen

Toimitusjohtaja
Kemia-yksikkö, johtaja
Puh.  050 5585375
riikka.jarvinen (at) piiloset.fi

Näköhyvinvoinnin asiantuntija ja kotimaisten, silmäystävällisten Piiloset-tuotteiden valmistaja

 

 

Näköhyvinvoinnin moniottelija ja medical device asiantuntija

Finnsusp Oy on panostanut jo neljä vuosikymmentä silmänhoitotuotteiden ja piilolinssinesteiden sekä silmälasilinssien kehittämiseen, testaamiseen ja valmistamiseen. Piiloset-brändillä markkinoitavat tuotteet luokitellaan lääkinnällisiksi laitteiksi, joiden tuotekehitystä, valmistusta ja myyntiä säädellään tarkasti kansainvälisten direktiivien, lakien ja standardien avulla.

Tarjoamme myös sopimusvalmistusta ja laboratoriopalveluita erityisesti lääkinnällisten laitteiden valmistajille. Laboratoriopalveluihimme kuuluvat monipuoliset mikrobiologiset tutkimuspalvelut, erilaiset kemialliset ja fysikaaliset mittausmenetelmät sekä korkeatasoiset asiantuntijapalvelut.