Piiloset BioDrop MD® Plus kampittaa myös vaikeat kuivasilmäisyysoireet

Piilosetin tuotekehitysosasto on selvittänyt lisää BioDrop MD Plus tehokosteuttavan kostutustipan vaikuttavien aineiden yhdistelmän, 2 % trehaloosi ja 0,25 % hyaluronaani, tehokkuutta.

Tutkimusten perusteella ja valtuutetun sertifioijan hyväksynnällä Piiloset BioDrop MD Plus tehokosteuttajaa voidaan nyt käyttää keskivaikeiden sekä myös vaikeiden kuivasilmäisyysoireiden lievitykseen. Tehokosteuttaja kosteuttaa, voitelee ja tasapainottaa kyynelkalvoa sekä suojaa silmän pintaa kuivumiselta ja soluvaurioilta.

Hyaluronaanin ominaisuudet ratkaisevassa roolissa

BioDrop MD Plus tehokosteuttajan tehokkuus perustuu trehaloosin ja hyaluronaanin yhteisvaikutukseen. Jotta kostutustipan vaikutuksesta saadaan mahdollisimman tehokas, eli sen suojaava vaikutus ja pysyvyys silmän pinnalla (mukoadhesiivisuus) mahdollisimman pitkäkestoisiksi, hyaluronaanin ominaisuudet ja pitoisuus nousevat merkitykselliseen asemaan.

BioDrop MD Plus tehokosteuttajassa käytetyn hyaluronaanin kemialliset ominaisuudet, suuri molekyylikoko, ja korkea pitoisuus 0,25 % ovat moniin markkinoilla oleviin, saman tyyppisiin kostutustuotteisiin verrattuna ylivoimaiset.

Lisäksi BioDrop MD Plussan erikoisannostelija on säädetty ihanteellisen koostumuksen kanssa optimaalisesti toimivaksi. Annostelija ei sisällä hopea-ioneja.

Kotimainen, säilöntäaineeton BioDrop-tuoteperhe tarjoaa avun lähes kaikkiin kuivasilmäisyysongelmiin:
• BioDrop MD® (0,2 % hyaluronaani) lieviin kuivasilmäoireisiin
• BioDrop MD® Plus (2 % trehaloosi, 0,25 % hyaluronaani) tehokosteuttaja keskivaikeisiin ja vaikeisiin oireisiin
• BioDrop MD® Spray (tyrniöljy ja hyaluronaani) kuivien silmien, silmäluomien ja silmäympärysihon tehokkaaseen kosteutukseen. Lievittää keskivaikeita ja vaikeita kuivasilmäisyysoireita.

Lisätietoja: Piilosetin asiakaspalvelu, puh 02 489 110, info@piiloset.fi