Piiloset BioTwin® ja Piiloset OneStep hoitavat kaikki piilolinssit

TIEDOTE helmikuu 2018

Piilosetin tuotekehitysosasto toteutti syksyllä 2017 sarjan yhteensopivuustutkimuksia, joilla selvitettiin Piiloset BioTwinin ja Piiloset OneStepin soveltuvuutta laajemman piilolinssimateriaalivalikoiman hoitoon. Kummatkin tuotteet on alun perin kehitetty kaikkien pehmeiden piilolinssien puhdistukseen ja desinfiointiin. Testit noudattivat kansainvälisen ISO 11981 standardin vaatimuksia.

Valtuutettu sertifioijamme VTT on nyt vahvistanut, että Piiloset BioTwin ja Piiloset OneStep –hoitonesteet soveltuvat kaiken tyyppisten; pehmeiden ja silikonihydrogeeli- sekä kovien, happea läpäisevien että skleraalisten piilolinssien puhdistukseen ja desinfiointiin.

Tiedämme kumpaakin tuotetta käytetyn jo aiemminkin myös RGP-linssien puhdistukseen, joten nyt tehdyt testitulokset vahvistavat jo osin vakiintuneen käytännön.

Tämän hoitonesteiden käyttöalueiden laajennusten myötä optikkoliikkeiden ei välttämättä tarvitse enää pitää valikoimissaan Suomessa vähemmän käytettävien, kovien ja happea läpäisevien piilolinssien, hoitoon tarkoitettuja erikoistuotteita.

Lisätietoja: Piilosetin asiakaspalvelu, puh 02 489 110, info@piiloset.fi