Piiloset tuo markkinoille moniteholinssien huippu-uutuuden

TIEDOTE elokuu 2013

Piiloset Vario on uudenlainen rajaton moniteholinssi, joka tarjoaa käyttäjälleen täysin yksilöllisesti määritellyt näköalueet. Piiloset Vario -linssit suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa, jolloin näköalueiden määrittelyssä voidaan ottaa huomioon kunkin asiakkaan yksilölliset näkötarpeet.

MULLISTAVAA TEKNOLOGIAA ENSIMMÄISENÄ MAAILMASSA – YKSILÖLLINEN SUUNNITTELU VIE NÄKÖKOKEMUKSEN UUDELLE TASOLLE

Näköalueiden määrittely tehdään kartoittamalla asiakkaan näkötarpeet erilaisien arkeen ja vapaa-aikaan liittyvien kysymyksien avulla. Tämän jälkeen lähi- ja kaukonäköalueet sekä välialue määritellään tietokoneohjelman avulla yhdessä asiantuntevan optikon ja asiakkaan kanssa. Vario-konsepti mahdollistaa ensimmäisenä todellisen reaaliaikaisen näkymän tulevista silmälaseista ennen niiden valmistusta. Tämä helpottaa linssien määrittämistä ja ennen kaikkea näyttää kuluttajalle, miten hän tulee silmälaseillaan näkemään.

– Vario-linssit tarjoavat käyttäjälleen ennen kaikkea miellyttävän näkökokemuksen. Ne vievät moniteholinssit täysin uudelle tasolle, sillä asiakas voi itse määritellä, mitkä näköalueet ovat hänelle tärkeimpiä. Näin linssit suunnitellaan sellaisiksi, että ne soveltuvat mahdollisimman hyvin asiakkaan arkeen ja auttavat häntä näkemään hyvin kaikissa tilanteissa, kertoo Optiikka-ryhmän johtaja Jan-Eric Breitholtz.

KOTIMAINEN VALMISTUS TAKAA TEHOKKAAN TOIMITUKSEN

Piiloset Vario -linssit hiotaan Liedossa. Kotimainen valmistus takaa, että tilatut silmälasit ovat asiakkaalla nopeasti ja joustavasti. Piiloset myöntää Vario-linsseille myös tyytyväisyystakuun.

Piiloset Vario -linssit saapuvat markkinoille syyskuun 2013 aikana ja ne ovat saatavilla valtuutetun Piiloset Vario -myyjän koulutuksen suorittaneilta optikoilta. Lista valtuutetuista jälleenmyyjistä tulee nähtäville Piilosetin nettisivuille.

 

Lisätietoja:
Jan-Eric Breitholtz, Optiikka-ryhmän johtaja, p. 050 549 9358,

Piiloset on vuonna 1978 perustettu kotimainen täyden palvelun optiikkatalo ja perheyritys. Piiloset on ainoa suomalainen piilolinssien hoitonesteiden valmistaja. Lisäksi se valmistaa ainoana kotimaisena yrityksenä täysin yksilöllisiä moniteholinssejä moderneilla FreeForm- ja Vario-tekniikoilla. Huippulaadukkaat Piiloset-piilolinssien hoitotuotteet on kehitetty ja valmistettu alusta loppuun täysin kotimaisena työnä. Tuotteiden ainutlaatuisuus, kotimaisuus ja toimitusvarmuus ovat kuuluneet yrityksen kulmakiviin koko sen olemassaolon ajan. Nestetuotannosta viennin osuus on noin 95 %. Piiloset työllistää Liedossa 45 optisen alan ammattilaista.