TIEDOTE heinäkuu 2021

Piiloset aloitti silmälasikehysten ja aurinkolasien maahantuonnin ja jälleenmyynnin optiselle alalla jo vuonna 1982 ja vuosien varrella olemme edustaneetkin useita maailmanlaajuisia huippumerkkejä. Uuden strategiamme mukaisesti olemme päättäneet kuitenkin keskittyä jatkossa ydinliiketoimintaamme – lääkinnällisten laitteiden kehittämiseen ja valmistamiseen. Olemme löytäneet kehysliiketoiminnallemme hyvän jatkajan. Elokuun alusta Jisco, Sky Vintage , Sky Light ja H.I.S Polarized Sun Cover -mallistot löytyvät Dioptria Oy:n valikoimista.

Kehysliiketoiminnan siirtymisen johdosta Dioptria Oy:lle, haluamme lämpimästi kiittää timanttista kehysedustajaa Kari Vepsäläistä monista vuosista Piilosetin tiimissä ja kaikkia kehysasiakkaitamme hyvästä yhteistyöstä!

Me Piilosetilla keskitymme jatkossa kotimaiseen tuotantoon ja lääkinnällisten laitteiden kehittämiseen ja myyntiin. Olemme historiamme aikana kehittäneet mm. piilolinssinesteitä, silmälasilinssejä sekä säilöntäaineettomia kuivasilmätuotteita. Tätä työtä jatkamme myös tulevaisuudessa. Yrityksemme kehittämiä ja valmistamia tuotteita myydään yli 40:ssä maassa ympäri maailman. Vuonna 2020 investoimme vahvasti kuivasilmätuotteiden valmistukseen ja tänä vuonna on vuorossa ollut kotimaisen silmälasilinssituotannon ja -markkinoinnin uudistaminen. OLOlinssien lanseeraus kuluttajille jatkuu vahvana ja käynnissä on mittavat pinnoituskoneinvestoinnit. Kerromme lisää uutuuksista Teille lähiaikoina!

Lisätiedot ja yhteydenotot:

      

Tomi Korhonen
Kehitys- ja myyntijohtaja Optiikka, Finnsusp Oy (Piiloset)
Puh. 044 705 3003 I tomi.korhonen (at) piiloset.fi

Berith Starck-Anttila
Toimitusjohtaja, omistaja, Dioptria Oy
Puh. 014 334 0600 (tilaukset), 050 400 9968 I berith.starck-anttila (at) dioptria.fi