Uusi, innovatiivinen kotimainen Puro™-tuotesarja kuivien silmien hoitoon

TIEDOTE Helmikuu 2020

Finnsusp Oy on lanseerannut apteekkeihin uuden Puro™-tuotesarjan kuivien silmien hoitoon. Kolmen silmätipan ja yhden silmäsuihkeen tuoteperhe on kehitetty uusimman kuivasilmäisyyden syitä ja hoitoa käsittelevän tutkimustiedon pohjalta. Kehitystyössä on panostettu huolellisesti harkittuihin, säilöntäaineettomiin koostumuksiin ja kliinisiin tutkimuksiin suomalaisilla potilailla.

Nykykäsityksen mukaan kuivasilmäisyyden käynnistää joku kymmenistä ulkoisista tai sisäisistä tekijöistä. Itse tautimekanismi toistaa yhtä kaavaa ja kuivasilmäisyydestä voi syntyä kierre. Puro™-tuotteet on kehitetty katkaisemaan kuivasilmäisyyden kierre ja lievittämään jo syntyneitä kuivasilmäisyyden oireita ja merkkejä.

Huolellisesti harkitut ainesosat

Kliinisesti tutkituissa, tehokkaissa ja hellävaraisissa tuotteissa hyödynnetään luonnollisia ainesosia sekä viimeisimpiä tieteellisen tutkimuksen tuloksia. Innovatiivisuus, korkea laatu, säilöntäaineettomuus ja silmäystävällisyys ohjaavat Finnsusp Oy:n tuotekehitystä. Tutkimusta ja tuotekehitystä tehdäänkin yhdessä muun muassa yliopistojen, yliopistosairaaloiden ja silmälääkäreiden kanssa. Yhteistyökumppanina on myös Allergia-, Iho- ja Astmaliitto.

Puro™tuotesarja hoitaa kaikki kuivasilmäisyysvaivat lievistä ja kausiluonteisista jopa vaikeisiin kuivasilmäisyysoireisiin. Säilöntäaineettomat tuotteet sopivat pitkäaikaiseen käyttöön, herkillekin silmille sekä piilolinssien käyttäjille.

Puro™ Suoja on kotimainen innovaatio. Se on emulsiotippa, joka säännöllisesti käytettynä ehkäisee kuivasilmäisyyden oireiden kehittymistä ja lievittää jo syntyneitä oireita ja merkkejä. Suoja ei vaadi ravistelua ennen käyttöä eikä se sumenna näköä. Optisesti kirkas emulsio saadaan aikaan kehittämällämme DEMET® -valmistusteknologialla, kertoo toimitusjohtaja, FT Riikka Järvinen.

Purot valmistetaan vastuullisesti Suomessa

Finnsusp Oy:n tuotteiden valmistuksessa pyritään aina mahdollisimman korkeaan kotimaisuusasteeseen. Puro™- ja Piiloset®-brändeillä markkinoitavat tuotteet syntyvät Finnsusp Oy:n omissa tehtaissa Liedossa. Kaikki tuotteet valmistetaan mahdollisimman resurssitehokkaasti ja ympäristöystävällisesti aurinkoenergiaa hyödyntäen. Finnsusp Oy:n tuotteet luokitellaan lääkinnällisiksi laitteiksi, joiden tuotekehitystä, valmistusta ja myyntiä säädellään tarkasti kansainvälisin direktiivein, asetuksin ja standardein.

Puro™ -tuotteet ovat saatavilla apteekeista kautta maan.

Lisätiedot:

Markus Tenovuo, myyntijohtaja, puh. 044 739 1560, markus.tenovuo@piiloset.fi

Riikka Järvinen, toimitusjohtaja, puh. 050 558 5375 riikka.jarvinen@piiloset.fi

www.finnsusp.fi I www.purosilmille.fi

 

Finnsusp Oy on vuonna 1978 perustettu yksityinen kotimainen ainutlaatuisten piilolinssien hoitonesteiden, kuivien silmien hoitotuotteiden sekä yksilöllisten silmälasilinssien kehittäjä ja valmistaja. Puro– ja Piiloset®-brändeillä myytävät tuotteet kehitetään ja valmistetaan omilla tehtailla Liedossa. Valmistuksen lisäksi Finnsusp Oy tuo maahan optisen alan tuotteita ja tarjoaa sopimusvalmistusta sekä laboratoriopalveluja. Finnsusp Oy on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä yritys, jonka tuotteita viedään jo yli 30 maahan Euroopassa, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa, Pohjois-Afrikassa sekä Lähi-idässä. Kuivien silmien hoitotuotteista ja piilolinssinesteistä viennin osuus on yli 90 %. Perheyritys Finnsusp Oy työllistää reilut 40 optisen alan ammattilaista.