Parasta silmille jo 40 vuotta

Piiloset (Finnsusp Oy) on vuonna 1978 perustettu yksityinen kotimainen täyden palvelun optiikkatalo ja lääkinnällisiä tuotteita valmistava perheyritys. Omien tuotteiden valmistuksen lisäksi tarjoamme sopimusvalmistusta sekä laboratoriopalveluja muille yrityksille.

Kehitämme ja valmistamme innovatiivisia piilolinssien hoitotuotteita, kuivien silmien hoitotuotteita sekä yksilöllisiä silmälasilinssejä. Tutkimus, tuotekehitys ja valmistus ovat omissa käsissämme ja ne tapahtuvat omissa tehtaissamme Suomessa.

Silmälasilinssihiomomme on ainoa laatuaan Suomessa ja valmistamme yksilöllisiä Piiloset -silmälasilinssejä alan viimeisintä valmistusteknologiaa hyödyntäen. Kansainvälisen yhteistyön ansiosta linssivalikoimamme on monipuolinen ja tarjoaa uniikkeja ratkaisuja myös moniin erityistarpeisiin, kuten siniseltä valolta suojautumiseen BlueStop®-linssimateriaalilla ja aikuisnäköisille golfaajille kehitetyllä ProGolf®-linssillä.

Tuotteitamme viedään Piiloset-tuotteina tai asiakkaiden brändillä private label -tuotteina yli 30 maahan Eurooppaan, Lähi-itään, Etelä-Amerikkaan ja Pohjois-Afrikkaan.

Korkea laatu takaa turvalliset ja tehokkaat tuotteet sekä palvelut

Sertifioitu laatujärjestelmämme täyttää ISO 13485 -standardin sekä MDSAP (Medical Device Single Audit Program) ohjelman vaatimukset sekä Kanadan terveysviranomaisten erityisvaatimukset ja Brasilian ANVISAN GMPn vaatimukset. Laboratoriopalveluissamme noudatamme lisäksi ISO 17025 sekä yleisiä GLPn mukaisia toimintatapoja.

Tuotekehityksen lähtökohtina ovat aina innovatiivisuus, tuoteturvallisuus, silmäystävällisyys ja silmänhoitotuotteissa ehdottomana säilöntäaineettomuus. Piilolinssinesteissämme käytetään mm. silmäystävällistä biologista puhdistusainetta ja niin piilolinssinesteiden kuin kuivasilmätuotteidenkin formulaatiot ovat ainutlaatuisia.

Kotimaisuus ja kumppanuus on meille tärkeää

Haluamme luoda hyvinvointia asiakkaillemme sekä kuluttajille. Meille kotimaisuus on erittäin tärkeää ja haluamme edistää työtä ja yrittäjyyttä Suomessa. Kumppaneillemme tarjoamme ainutlaatuiset, korkealaatuiset näköhyvinvointituotteet Piiloset-brändillä tai private label -tuotteina, oikea-aikaiset toimitukset ympäri maailman sekä asiakaslähtöistä henkilökohtaista palvelua Liedosta. Osaava henkilökuntamme on perheyrityksemme sydän.

Asiakaspalvelu: puh 02 489 110, info (at) piiloset.fi

Finnsuspin sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) piiloset.fi

 

Markus Tenovuo

Myyntijohtaja
Puh. 044 7391560
markus.tenovuo (at) piiloset.fi

Riikka Järvinen

Toimitusjohtaja
Kemia-yksikkö, johtaja
Puh.  050 5585375
riikka.jarvinen (at) piiloset.fi

Jaana Aro

Avainasiakaspäällikkö
Puh. 050 5974497
jaana.aro (at) piiloset.fi

Hanna Vehmas

Avainasiakaspäällikkö
Puh. 044 730 7211
hanna.vehmas (at) piiloset.fi

Tomi Korhonen

Kehitys- ja myyntijohtaja,
Optiikka-yksikkö
Puh. 044 705 3003
tomi.korhonen (at) piiloset.fi

Olli Mäki

Markkinointivastaava
Puh. 041 731 4280
olli.maki(at)piiloset.fi

Anna Kotamäki

HR- ja talouspäällikkö
p. 0417324999
anna.kotamaki@piiloset.fi