Avoimet työpaikat

Kesätyöhaku

Piilosetilla on tarjolla monipuolisia kesätyöpaikkoja tuotannon eri tehtävissä lääkinnällisten laitteiden valmistuksen parissa. Kesätyöntekijät pääsevät osallistumaan monipuolisiin tuotannon töihin mm. pakkaamossa, puhdatilapullotuksessa, varastossa, silmälasilinssien valmistuksessa, postittamon töissä sekä lähettiauton ratissa. Työajat vaihtelevat tehtävästä riippuen, mutta tuotanto on pääasiassa kahdessa tai kolmessa vuorossa eli sinulla olisi hyvä olla valmius tehdä vaihtelevasti aamu-, ilta- tai yövuoroa.

Kesätyöntekijöiltä odotamme reipasta ja oma-aloitteista asennetta sekä täysi-ikäisyyttä. Tehtaamme sijaitsevat Avantin teollisuusalueella Liedossa, joten oma kulkuväline on tarpeen töihin kulkemiseen. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työtehtäviin, kokemusta tuotantotehtävistä ja mahdollisuuden tutustua kasvavan kotimaisen vientiyrityksen toimintoihin ja huippuporukkaan! Työ sopii hyvin esimerkiksi kemian tai kemiantekniikan opiskelijoille tai alasta kiinnostuneille. Töitä on mahdollisesti tarjolla myös kesän jälkeen kausityönä opintojen ohella.

Hae lähettämällä hakemuksesi ja CV:si meille osoitteeseen: rekry@piiloset.fi

***

Finnsusp (Piiloset) työnantajana

Tule mukaan luomaan kanssamme suomalaista menestystarinaa ja osaksi Piiloset-tiimiä

Olemme kotimainen perheyritys, jolle henkilöstö on yksi tärkeimmistä voimavaroista. Vastuullisena työnantajana panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä kehittymiseen.

Liiketoimintamme jakautuu kemian ja optiikan liiketoiminta-alueisiin, joissa molemmissa tarvitaan osaavia ja motivoituneita tuotannon tiimiläisiä. Lisäksi toimiston puolella työskentelee monien alojen ammattilaisia niin myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, ostotoimintojen, tilaustoimitusketjun, tuotekehityksen ja erilaisten laatutöiden parissa. Noudatamme mm. GMP ja lääkinnällisten laitteiden ISO 13485 laatujärjestelmiä.

Tavoitteenamme on kehittyä ja kasvaa globaaliksi silmien hyvinvoinnin toimijaksi

Tälle matkalle etsimme mukaan motivoituneita, innostuneita, yhteiseen päämäärään sitoutuvia osaajia tai tulevaisuuden osaajia. Teemme mielellämme monipuolisesti yhteistyötä oppilaitosten ja korkeakoulujen kanssa työharjoitteluiden, opinnäytetöiden tai oppisopimusten muodossa.

Meille voi työllistyä mm. seuraaviin tehtäviin:

  •  kemian alan prosessityöntekijä puhdastilaan
  • pakkaamo- ja varastotyöntekijä
  • laborantti
  • laatuinsinööri ja laatuspesialisti
  • markkinoinnin ja myynnin ammattilainen

Avoimet hakemukset

Avoimia hakemuksia voi lähettää aina osoitteeseen rekry@piiloset.fi

Huom. lähettämällä hakemuksesi annat meille oikeuden henkilötietojesi käsittelyyn ja säilyttämiseen rekrytointiin tarvittavan ajan toimintatapojemme mukaisesti.

Lue lisää rekisteriselosteestamme