Tule mukaan luomaan kanssamme suomalaista menestystarinaa ja osaksi Piiloset-tiimiä

Olemme kotimainen perheyritys, jolle henkilöstö on yksi tärkeimmistä voimavaroista. Vastuullisena työnantajana panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä kehittymiseen.

Liiketoimintamme jakautuu kemian ja optiikan liiketoiminta-alueisiin, joissa molemmissa tarvitaan osaavia ja motivoituneita tuotannon tiimiläisiä. Lisäksi toimiston puolella työskentelee monien alojen ammattilaisia niin myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, ostotoimintojen, tilaustoimitusketjun, tuotekehityksen ja erilaisten laatutöiden parissa. Noudatamme mm. GMP ja lääkinnällisten laitteiden ISO 13485 laatujärjestelmiä.

Tavoitteenamme on kehittyä ja kasvaa globaaliksi silmien hyvinvoinnin toimijaksi

Tälle matkalle etsimme mukaan motivoituneita, innostuneita, yhteiseen päämäärään sitoutuvia osaajia tai tulevaisuuden osaajia. Teemme mielellämme monipuolisesti yhteistyötä oppilaitosten ja korkeakoulujen kanssa työharjoitteluiden, opinnäytetöiden tai oppisopimusten muodossa.

Meille voi työllistyä mm. seuraaviin tehtäviin:

  •  kemian alan prosessityöntekijä puhdastilaan
  • pakkaamo- ja varastotyöntekijä
  • laborantti
  • laatuinsinööri ja laatuspesialisti
  • markkinoinnin ja myynnin ammattilainen

Avoimet työpaikat

Kesätyöntekijä heinä- ja elokuuksi pakkaamotyöhön

Avasimme juuri uuden kesätyöpaikan kemiantuotantoomme. Työ sisältää pakkaamolinjan valvomista ja pullopussien siirtoa lavoilta puhdastiloihin. Työn kesto on heinä- ja elokuun ja tarkemmat päivät voidaan sopia. Työ on kahdessa vuorossa, mutta pääasiassa aamuvuoroa 7-15. Henkilöllä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, mutta mielellään yli 18-vuotias, jotta työmatka sujuu helpommin autolla.

Hae työpaikkaa tai vinkkaa paikasta kaverillesi. Kyselyt ja hakemukset osoitteeseen: rekry@piiloset.fi

Kannattaa olla nopea, sillä sopiva henkilö palkataan heti ja työt alkavat 1.7.

Avoimet hakemukset

Avoimista työpaikoista ilmoitamme myös Piilosetin Facebook-sivulla ja Finnsusp LinkedIn-profiilissa.

Avoimia hakemuksia voi lähettää aina osoitteeseen rekry@piiloset.fi

Huom. lähettämällä hakemuksesi annat meille oikeuden henkilötietojesi käsittelyyn ja säilyttämiseen rekrytointiin tarvittavan ajan toimintatapojemme mukaisesti.

Lue lisää rekisteriselosteestamme 

Avoimista työpaikoista ilmoitamme mm. Piiloset Facebookissa ja Finnsusp Linked In -profiilissa. Avoimia hakemuksia voi lähettää aina osoitteeseen rekry@piiloset.fi

Huom. lähettämällä hakemuksesi annat meille oikeuden henkilötietojesi käsittelyyn ja säilyttämiseen rekrytointiin tarvittavan ajan toimintatapojemme mukaisesti.

Lue lisää rekisteriselosteestamme: https://www.finnsusp.fi/rekisteriseloste/